BIP > Menu przedmiotowe > Zarządzenia i uchwały > Stanowiska > Rada Dzielnicy > Bemowo > Wyszukiwarka zarządzeń i uchwał

8/04 Stanowisko Nr 8 / 04 Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy w sprawie przeniesienia kwoty 2.000.000,- zł ze spisu zadan inwestycyjnych ogólnomiejskich do załacznika inwestycyjnego Dzielnicy Bemowo z przeznaczeniem na modernizacje boisk obok hali sportowej przy ul. Obronców Tobruku 40 należacych do Osrodka Sportu i Rekreacji DzielnicyBemowo. 26-08-2004 Szczegóły
10/04 Stanowisko Nr 10 / 04 Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy w sprawie projektu uchwały Rady m.st. Warszawy w sprawie kierunków zmian w zakresie gospodarowania oraz zarządzania lokalami i budynkami wchodzacymi w skład mieszkaniowego zasobu miasta stołecznego Warszawy. 26-08-2004 Szczegóły
9/04 Stanowisko Nr 9 / 04 Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy w sprawie projektu uchwały Rady m.st. Warszawy w sprawie najmu i dzierżawy lokali użytkowych w domach wielolokalowych.j 26-08-2004 Szczegóły
1