BIP > Menu przedmiotowe > Zarządzenia i uchwały > Stanowiska > Rada Dzielnicy > Bemowo > Wyszukiwarka zarządzeń i uchwał

7/04 Stanowisko Nr 7 / 04 Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy z dnia 17 czerwca 2004 r. w sprawie zintensyfikowania działań władz m.st. Warszawy związanych z tworzeniem Parku Technologicznego TECHNOPOLIS WARSZAWA KAMPUS BEMOWO 17-06-2004 Szczegóły
6/04 Stanowisko Nr 6/ 04 Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy z dnia 3 czerwca 2004 r.w sprawie wykazu zadan m. st. Warszawy dla Dzielnicy Bemowo w zakresiezaopatrzenia w wode i odprowadzanie scieków na obszarze Dzielnicy, stanowiacegopropozycje do planu inwestycyjnego MPWiK na 2005 r. 03-06-2004 Szczegóły
5/ 04 Stanowisko Nr 5/ 04 Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy z dnia 3 czerwca 2004 r.w sprawie opinii dotyczacej nadania nazwy ulicy bez nazwy łaczacej ul. Górczewskai ul. Pełczynskiego równoległej do ul. Lazurowej w rejonie ul. Górczewskiej 228, imieniaWacława Stankiewicza. 03-06-2004 Szczegóły
1