BIP > Menu przedmiotowe > Zarządzenia i uchwały > Stanowiska > Rada Dzielnicy > Bemowo > Wyszukiwarka zarządzeń i uchwał

7/2020 pilnej realizacji zadania inwestycyjnego pod nazwą „Budowa zespołu szkolno-przedszkolnego na terenie osiedla Chrzanów” 17-06-2020 Szczegóły
XIX/6/2020 zmiany stawki opłat za odbiór śmieci 04-03-2020 Szczegóły
5/2020 w związku z planowanymi zmianami w funkcjonowaniu komunikacji miejskiej na terenie Bemowa po otwarciu stacji metra na Woli 05-02-2020 Szczegóły
z okazji 25-lecia samorządności Bemowa 11-09-2019 Szczegóły
w sprawie przyjęcia Stanowiska Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy w sprawie użycia materiałów pirotechnicznych podczas planowanego widowiska pt. „Damy Ognia” 28-08-2019 Szczegóły
VI_2_2019 w sprawie nadania nazwy obiektowi miejskiemu w Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy (stacja metra Bemowo-Ratusz) 03-04-2019 Szczegóły
III/1/2019 w sprawie sytuacji finansowej Centrum Leczniczo-Rehabilitacyjnego ATTIS 23-01-2019 Szczegóły
XLV/11/2017 wystąpienia do Regionalnego Dyrektora Ochrony Środowiska w Warszawie oraz do Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w m.st. Warszawie tj. do organów, które w toczącym się postępowaniu administracyjnym, na podstawie „ustawy ooś” (Dz.U. z 2017r, poz. 1405) mają rozstrzygnąć o obowiązku lub jego braku przeprowadzenia oceny oddziaływania na środowisko przedsięwzięcia realizowanego m.in. na terenie dzielnicy Bemowo pn. „Budowa ul. Nowolazurowej…… , w tym: zadanie C odcinek od ul. Sterniczej do ul. Górczewskiej”. 18-10-2017 Szczegóły
XLV/9/2017 wystąpienia do Regionalnego Dyrektora Ochrony Środowiska w Warszawie w związku z prowadzonym postępowaniem administracyjnym dotyczącym przeprowadzanej oceny oddziaływania na środowisko przedsięwzięcia pn.: Północny wylot z Warszawy drogi ekspresowej S-7 w kierunku Gdańska na odcinku Czosnów – Trasa Armii Krajowej w Warszawie, Etap II – budowa drogi ekspresowej nr 7 na odcinku Kiełpin – Trasa Armii Krajowej w Warszawie 18-10-2017 Szczegóły
XLV/12/17 pilnej realizacji w latach: 2018-2020 zadań inwestycyjnych pod nazwą: 1."Przebudowa ul. Lazurowej na odcinku od Ronda Radia Wolna Europa do trasy S-8";2."Przebudowa ul. Lazurowej na odcinku od trasy S-8 do ul. Kocjana". 18-10-2017 Szczegóły
XLV/10/17 planowanej budowy ekranów akustycznych wzdłuż ulicy Lazurowej w związku z przebudową na odcinku od ulicy Sterniczej do ulicy Górczewskiej. 18-10-2017 Szczegóły
XLV/8/17 przebiegu Trasy S-7 18-10-2017 Szczegóły
XXXVI/7/17 projektowanej przez Firmę Gaz-System S.A. budowy nowego gazociągu w rejonie aglomeracji warszawskiej relacji Rembelszczyzna – Mory –Wola Karczewska, który w Etapie I (Rembelszczyzna - Mory) przebiegać będzie m.in. przez teren Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy 15-03-2017 Szczegóły
XXXI/6/2016 przedstawionej przez ZDM i ZTM organizacji ruchu komunikacyjnego na czas budowy II linii metra na obszarze Woli i Bemowa 09-11-2016 Szczegóły
XXVII/5/2016 budowy II linii metra na Bemowie 24-08-2016 Szczegóły
XXVI/4/2016 budowy II linii metra na Bemowie 06-07-2016 Szczegóły
XXIV/3/2016 protokołów z posiedzeń Rady Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy 17-06-2016 Szczegóły
- konieczności pilnego wybudowania szkoły podstawowej i gimnazjum przy ul. Lazurowej 09-07-2015 Szczegóły
sprzeciwu do proponowanych przez Zarząd Transportu Miejskiego zmian w trasach autobusów linii 184 i 112 19-03-2015 Szczegóły
w sprawie wygospodarowania środków finansowych na budowę II linii metra do stacji „Bemowo-Ratusz”. 14-10-2014 Szczegóły
1 2 3 4 5